fbpx

Sayangi Mata Anda...

Lindungilah mata anda dari “SINAR BLUE LIGHT’ berbahaya….

MATA TERLALU LAMA MELIHAT SKRIN..
INILAH AKIBATNYA JIKA TERKENA SINARAN CAHAYA BIRU.. 👇

TENSION ANAK ASYIK TENGOK GADGET SETIAP HARI?

Mesti anda sebagai ibu bapa risau dengan masalah ni kan?

Migrain

Sakit Mata

Susah Tidur

Rabun

LEBIH DARI 7 JAM SETIAP HARI KITA MENGGUNAKAN GADGET

Contohnya...👇👇

Main Game

Tengok Youtube

Belajar Online

Tonton Televisyen

Disebabkan tabiat ini, mata anak anda akan mudah rosak disebabkan terdedah banyak sangat BLUE LIGHT!

APA ITU BLUE LIGHT?

BLUE LIGHT adalah sinar biru yang dipancarkan dari skrin digital seperti television, laptop, PC, smartphone, tablet, dan pelbagai gadget lain.

Sinar biru tersebut awalnya diciptakan sebagai sinar buatan untuk menerangi layar gadget yang kita gunakan.

Kesan pancaran BLUE LIGHT akan membuatkan anak anda akan mengalami:

  • Tanda-tanda tekanan mata digital termasuk gejala sakit mata dan iritasi, penglihatan kabur, sakit kepala, leher, sakit belakang dan bahu.
  • Kerosakan retina dan kemerosotan makula yang berkaitan dengan usia boleh mengakibatkan kehilangan penglihatan.

Kalau anak anda mengalami masalah di atas...

JANGAN RISAU!!

ANTI - BLUE LIGHT GLASSES

APA ANTI-BLUE LIGHT GLASS (ABLG)

ABLG merupakan cermin mata anti-blue light yang lebih selamat untuk melindungi mata kanak-kanak dari pendedahan cahaya siling yang berpanjangan dari telefon pintar,tab, laptop dan pelbagai jenis gadget.

ABLG mampu menapis cahaya biru tenaga tinggi hingga panjang gelombang 420nm yang ada di skrin gajet.

Kenapa anak anda WAJIB menggunakan ABLG hari ini?

  • Berkualiti tinggi.
  • Membantu masalah tidur.
  • Mesra kanak-kanak. Tiada power.
  • Membantu masalah rabun di kemudian hari.
  • Sesuai untuk anak-anak berumur 3-12 tahun.
  • Teknologi terkini UV +420 Anti-High Energy Blue Light Coating.
  • Melindungi mata dari ketegangan disebabkan penggunaan alat elektronik yang berpanjangan

Kenapa ramai ibu bapa memilih ‘ABLG’ untuk anak mereka?

KAMI YAKIN ANDA SUDAH SEDAR BETAPA PENTINGNYA MENJAGA MATA ANAK DIAWAL USIA?

Jadi DAPATKAN SEKARANG untuk kesihatan dan penjagaan mata anak anda!

Ramai kanak-kanak yang telah berpuas hati memakainya

BERBAGAI WARNA PILIHAN

KANTA

Anti Blue Light

BERAT

14.5g

PILIHAN WARNA

Hitam / Oren / Hijau / Merah / Biru / Pink / Purple

BEKAS SIMPANAN

Disediakan

ORDER SEKARANG

PROMOSI BELI 3 PERCUMA 1

PERCUMA 1 GLASSES UNTUK PEMBELIAN EYE GLASSESS COMBO 3

EYE GLASSES COMBO 2

RM170 RM90
  • 2 Eye Glasses beserta bekas simpanan
  • Postage seluruh Semenanjung RM10
  • Postage seluruh Sabah/Sarawak RM15

EYE GLASSES COMBO 1

RM85 RM50
  • 1 Eye Glasses beserta bekas simpanan
  • Postage seluruh Semenanjung RM10
  • Postage seluruh Sabah/Sarawak RM15

SOALAN LAZIM

Kami design cermin mata ABLG ini untuk kanak-kanak 3 -13 tahun tapi ramai dewasa pun pakai sebab design dia yang trendy.

Selagi takde masalah rabun takde masalah untuk pakai.

Cermin mata ini tidak ada power, khas untuk melindungi mata dari BLUE LIGHT / SINAR BIRU yang bahaya dari gadget.

Tidak sesuai untuk mereka yang dah ada masalah rabun mata.

Kami proses 1 – 2 hari bekerja. Selepas kami proses Tuan/Puan akan terima EMAIL dari ninjavan notification tracking no. Masa penghantaran selepas kami proses (packing) semenanjung 3 – 5 hari bekerja dan sabah sarawak 7 – 9 hari bekerja. Harap maklum ya.

Anda akan menerima tracking no melalui Email (notification dari NINJAVAN). Sila periksa email anda dari masa ke semasa.

Setiap pembelian cermin mata anda akan dapat Casing Box (random colour / design).